Despre noi

 

Arta fotografica

Stilul nostru fotografic este modern, artistic si creativ.Acest lucru insemna ca veti primi intotdeauna un mix de fotografii de nunta care impreuna vor creea file de poveste de la cel mai important eveniment din viata dumneavoastra.

Pentru cea mai buna calitate in materie de fotografie punem la dispozitie tehnologia de varf utilizata in prezent doar in domeniul publicitatii, ea ne permite realizarea unor fotografii la cele mai inalte standarde de calitate.

Experienta noastra in acest domeniu este vasta iar aparatura folosita va ofera o garantie a rezultatului dorit de dumneavoastra.In arta fotografica sunt captate fragmente din realitate, ele contureaza un cadru , o idee , imortalizeaza emotiile.
Toate cadrele sunt importante pentru noi cele organizate cat si cele intantanee care exprima in mod natural trairile de moment.

Pentru a completa oferta noastra folosim soft-uri de editare profesionala si prelucrare de imagini ce aduc un plus de valoare materialului pe care vi-l oferim.

Filmare

Videoclipul nuntii cu cele mai reprezentative imagini in ordinea cronologica a desfasurarii evenimentului.
Noi dorim sa filmam cele mai frumoase momente ale nuntii, nicidecum situatii jenante sau incomode.

Daca acestea apar , vor fi scoase la motaj, respectand astfel dreptul la intimitate al invitatiilor, ca atare la propunerea clientului se vor evita filmari cu persoane care nu vor sa fie facute publice.

Se intampla o data in viata, dar poate dura o vesnicie…o nunta bine filmata va readuce emotiile si bucuria acelei zile unice din viata dumneavoasta .
Este simplu, ne place ce facem si ne pasa de rezultatele pe care le veti primi!